top of page

Priser & Paket

Tycker du att kostnaden för ekonomiska tjänster brukar vara väldigt dyr? Det gör vi också!

 

Vi på JB Ekonomipartner anser att kostnader för bokföring och redovisning inte ska kosta onödigt mycket. Därför har vi både löpande priser per timme och två olika paket för de som vill veta sina kostnader i förväg. Nedan följer vår prislista och vad dessa innehåller;

Löpande pris per timme

JB Ekonomipartner tillämpar ett löpande pris per timme på 650 KR exkl moms. Dessa debiteras per påbörjad timme och inkluderar alla tjänster som ditt företag behöver. Vi tycker att kvalite inte ska kosta mycket och hos oss får du hjälp med allt som du och ditt företag behöver till ett förmånligt pris.

650:-

Företagspaket medel

JB Ekonomipartner erbjuder ett medelstort företagspaket för det lilla företaget som har varit verksamt ett tag. För 1950 KR exkl moms får du ekonomiska tjänster så som löpande bokföring, lönehantering, moms & arbetsgivardeklarationer. Det medelstora företagspaketet förutsätter att du inte har mer än 50 verifikationer per månad och högst två anställda. Som verifikation räknas ett kvitto, en faktura eller exempelvis en dagsrapport från kassaregistret oavsett företagsform.

1950:-

Företagspaket stor

JB Ekonomipartner erbjuder ett stort företagspaket för det mellanstora företaget. För 2995 KR exkl moms får du ekonomiska tjänster så som löpande bokföring, lönehantering, moms & arbetsgivardeklarationer. Det stora företagspaketet förutsätter att du inte har mer än 80 verifikationer per månad och högst 4 anställda. Som verifikation räknas ett kvitto, en faktura eller exempelvis en dagsrapport från kassaregistret oavsett företagsform.

2995:-

Vi tillämpar en minsta debitering om 2 timmar per månad. Alla övriga uppdrag som inte passar in i ovanstående paket debiteras på timbasis. Om du är intresserad av en fullständig prislista eller priser för bokslut vänligen kontakta oss för en offert.

Behöver du någon som sköter din bokföring och redovisning?

Vi tar oss an uppdrag oavsett storlek. 
 
Anchor 1
bottom of page