top of page

 

 

 

 

Vilka är vi?

 

JB Ekonomipartner - redovisningsbyrån för alla, startades år 2013 med målet att bli en konkurrenskraftig och pålitlig redovisningsbyrå för små och medelstora företag i alla branscher. Vår verksamhet bedrivs främst från vårt kontor på Larsfridsvägen 9 i Halmstad men vi tar oss också an uppdrag ute hos kunder. Vår huvudsakliga verksamhet är redovisning och bokföring.

 

Vår vision på JB Ekonomipartner är att vara en pålitlig och serviceinriktad redovisningsbyrå med fokus på redovisning och bokföring till priser som känns rimliga. Vi strävar ständigt efter att skapa goda kundkontakter och tar väl hand om våra samarbeten med kunder genom regelbunden kontakt och avstämning av våra kunders behov. Vi värdesätter tillit och noggrannhet högt och vill vara det självklara valet av redovisningsbyrå för småföretagare. Vi tar vår rådgivningsroll på största allvar och vill vara med att utveckla ert företag, för utvecklas ni - så utvecklas vi. 

 

På JB Ekonomipartner har vi bred erfarenhet inom redovisning och bokföring från flera olika branscher och företag. Du kan alltid lita på att vi sköter din bokföring på ett korrekt sätt enligt gällande lagar och regler. Vi samarbetar även med andra redovisningskonsulter och revisorer för att kunna erbjuda dig som kund ett komplett tjänsteutbud inom redovisning, rådgivning, juridik och revision.

Behöver du någon som sköter din bokföring och redovisning?

Vi välkomnar alltid nya kunder med öppna armar.

bottom of page